1058 NN Amsterdam
Stuurt u ons een e-consult
De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Ons spreekuur gaat volledig op afspraak. Er is geen inloopspreekuur.
Elke werkdag is er een spreekuur van een van de huisartsen. Om een afspraak te maken kunt u bellen met onze assistent.
Als u een eenvoudige vraag hebt, kan die mogelijk ook telefonisch beantwoord worden. Hiervoor kunt u bij de assistente – bij voorkeur voor 11:00 uur ’s ochtends – een terugbelverzoek doen. De huisarts probeert u dan nog dezelfde dag tussen 11 en 12 uur terug te bellen.
Omdat er momenteel veel gebeld wordt met de praktijk, vragen wij u het telefonisch consult alleen te gebruiken voor korte vragen.
Mocht u door ziekte of beperkte mobiliteit niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Een huisbezoek vraagt u aan bij de assistente.
Een emailconsult voor korte, niet dringende vragen is mogelijk. Hiervoor heeft u eerst een koppeling via het patiëntenportaal nodig. Op de website kunt u via “patiëntomgeving” een verzoek tot koppeling doen. De assistente zal u bellen om te vragen of het koppelingsverzoek inderdaad van u afkomstig is.
Als u geïnteresseerd bent in een beeldbelafspraak neem dan contact op met de assistente.
Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt.
Als u door ziekte of een beperkte mobiliteit niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts een huisbezoek afleggen.
Dit gebeurt meestal tussen 11.30 en 12.30 uur.
Wij vragen u om uw visite-aanvraag voor 11.30 uur met de assistente te bespreken, zodat wij hier in de agenda rekening mee kunnen houden.
Bij voorkeur in de praktijk
Als het voor u ook maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, raden wij u aan om dat te doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn namelijk veel groter dan bij u thuis. Hierdoor kan de huisarts u in de praktijk vaak beter en sneller helpen.
Bij spoed kunt u natuurlijk altijd bellen (020-6152537, optie 1 van het keuzemenu) en komt de arts zo nodig direct
Bel in een levensbedreigende situatie altijd direct 112.
Bij medisch dringende situaties die niet direct levensbedreigend zijn, zoals bijvoorbeeld ernstige ziekte of een acute verwonding, kunt u tijdens kantooruren bellen naar de praktijk.
Bel hiervoor naar 020-6152537 en kies optie 1 in het keuzemenu. U krijgt dan snel de assistente of de arts aan de telefoon.
Let op: spoedgevallen zijn zaken die absoluut niet kunnen wachten.
Als de praktijk gesloten is, kunt u voor spoedeisende gevallen contact opnemen met de Huisartsenposten Amsterdam.
U kunt hier uitsluitend terecht na telefonische aanmelding, via telefoonnummer 088-0030600.
Let op: de huisartsenposten zijn er specifiek voor klachten of vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
U wordt in eerste instantie te woord gestaan door een speciaal opgeleide assistent(e), die uw hulpvraag beoordeelt. Zo nodig wordt u door een huisarts teruggebeld of krijgt u een uitnodiging voor een consult op de dienstenpost of een afspraak voor een visite.
Wanneer u de huisartsenpost belt, wordt u gevraagd naar uw verzekeringsnummer. Houd dit dus bij de hand.
Weet u dat u veel medische zaken tegenwoordig online kunt regelen waar en wanneer u maar wilt? Dit bespaart u een telefonisch contact met onze huisartsenpraktijk.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Weet u dat u veel medische zaken tegenwoordig online kunt regelen waar en wanneer u maar wilt? Dit bespaart u een telefonisch contact met onze huisartsenpraktijk.
Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
Weet u dat u veel medische zaken tegenwoordig online kunt regelen waar en wanneer u maar wilt? Dit bespaart u een telefonisch contact met onze huisartsenpraktijk.
Om uw een e-consult (een belangrijk minder dringend bericht) te versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.
Weet u dat u veel medische zaken tegenwoordig online kunt regelen waar en wanneer u maar wilt? Dit bespaart u een telefonisch contact met onze huisartsenpraktijk.
Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen. Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan.
Weet u dat u veel medische zaken tegenwoordig online kunt regelen waar en wanneer u maar wilt? Dit bespaart u een telefonisch contact met onze huisartsenpraktijk. Zo kunt u uitslagen inzien, herhaalrecepten aanvragen of een vraag stellen aan uw huisarts. U kunt dit regelen op twee manieren: via de ‘patiëntenomgeving’ op onze website of met de ‘Mijn Huisarts Online’ app.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken. In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.